Bestuur

8e Bestuur

Laten we onszelf even voorstellen

Wij zijn....Voorzitter

Eline van Boxtel

Dag allen, mijn naam is Eline van Boxtel en dit studiejaar mag ik in deze fijne groep de rol als voorzitter aannemen.


Naast tequilla shotjes naar achter tikken zit ik in mijn tweede jaar dramatherapie, en ja; het is dramatisch (en leuk).


Heb zin om jullie te zien op borrels, feestjes, de studiereis en symposia! We maken er met z`n alle een tof jaar van.


Proost op tequila van ome Duo!😘


voorzitter@svincitare.nl

Secretaris

Suzanne Wijfels

Hoi! Ik ben Suzanne, 22 jaar, nu tweedejaars muziektherapie student en ik zal dit jaar de rol van secretaris op me nemen binnen het bestuur van Incitare. 


Naast muziek maken (duh) vind ik het leuk om artikelen van de zeeman te sparen, koffietjes te drinken met fijne mensen en zo nu en dan een zomerkamp te organiseren!


Ik kijk ernaar uit om dit jaar allemaal verschillende gezichten te zien van vaktherapie studenten, dus hopelijk tot snel!😁


secretaris@svincitare.nl

Public Relations

Anne Penninx

Hey Hoi, Ik ben Anne en ik ben 24 lentes jong. Ik ben nu derdejaars beeldende therapie student. Ik mag dit jaar in dit leuke bestuur de functie van pr gaan uitoefenen!


Ik ben een bezig bijtje en ik heb dus veel kleine hobby`s! Tijdens het uitoefenen van die hobby`s  luister ik heel graag naar een duistere potcasts of naar muziek. 


Ik vind het lekker om af en toe een biertje te drinken en een spelletje te spelen. Ik kijk er naar uit om jullie te zien tijdens een van onze borrels en/of activiteiten! 


Ik zie jullie dan!😁


pr@svincitare.nl

Penningmeester

     Vera Wind

Hey! Ik ben Vera en 23 jaar. Ik ben de penningmeester van het 8e bestuur. Ik zit in het 3e jaar van mijn studie beeldende therapie, en dat vind ik zo leuk dat ik het steeds opnieuw blijf doen. 


Ik ben in mijn vrije tijd ontzettend graag creatief bezig of in de natuur. Ik haak bijvoorbeeld veel of schilder en teken er op los.


Ik vind het heerlijk om er tijdens de borrels een feestje van te maken en hoop jullie daar dan ook te zien! Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar te beginnen.


Tot snel!


penningmeester@svincitare.nl

Algemeen lid

Danique Smeets

Hola, Ik ben Danique en ik zal dit jaar de functie van Algemeen lid hebben binnen ons leuke bestuur! Ik doe PMT en zit nu in het tweede jaar.


Op het moment ben ik aan het verhuizen naar Wijchen en hoop ik meer van alle leuke activiteiten te kunnen gaan genieten.


Een leuk feitje over mezelf: ik draag (bijna) nooit normale sokken en heb een verzameling badeenden.


algemeenlid@svincitare.nl