Vertrouwenspersoon


Beste studenten van Incitare,

 

Ik stel me hierbij graag kort voor als jullie vertrouwenspersoon.

 

Door mijn eigen persoonlijke pieken en dalen in het leven heb ik een interesse voor menselijke waarden ontwikkeld. In mijn werk en persoonlijke leven staat vooral de unieke mens centraal. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal te vertellen en dat boeit mij. Deze interesse heeft mij gevormd. De weg die ik heb moeten gaan zou ik zelfs niet meer willen inruilen voor een meer gemakkelijke weg.

 

Wat mij in het bijzonder interesseert is het verhaal achter de mens. Ik voel me dankbaar dat ik binnen de HAN mocht gaan luisteren naar de mens die aanklopt bij een vertrouwenspersoon.

 

Mijn naam is Annika Vos. Woonachtig in het dorpje Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen samen met mijn man, twee thuiswondende kinderen van 11 en 13 en drie katten. Mijn oudste dochter van 26 studeert en woont in Utrecht.


In 2006 ben terecht gekomen bij de HAN. Naast mijn taken als vertrouwenspersoon verzorg ik de ondersteuning voor Juridische Zaken, Bureau Klachten en Geschillen en de Master Circulaire Economie. Bij beide voel ik me thuis: bij de mens die de wereld wat mooier wil maken en de juristen die staan voor kwaliteit en rechtsbescherming.

 

Mijn passies zijn muziek (techno), Berlijn, persoonlijke ontwikkeling (vooral op het gebied van non-dualiteit), sporten (racefietsen, skiën, wandelen en zwemmen).


In mijn vrije tijd (naast mijn fulltime baan) coach ik op het gebied van de zijns-oriëntatie. Het mooie daarvan is dat ik mensen de ruimte geef om zelf hun antwoorden te vinden die hen verder helpen. Ik hoop dit als kwaliteit mee te kunnen nemen in mijn werk als vertrouwenspersoon.


In vertrouwen en met liefdevolle groeten,

Annika Vos

 

Contactgegevens: 026 369 15 04 (HAN) 06 430 23 733 (privé)

Op alle dagen – eveneens in het weekend mag/kan contact opgenomen worden.